Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Marinescu, dublă campioană naţională la sambo

• Teodora Naidin a cucerit aurul la junioare • opt medalii a cucerit CSM Brăila la naţionalele de sambo pentru juniori şi tineret

 

La ediţia 2017 a Campionatelor Naţionale de sambo pentru juniori şi tineret, care au avut loc în weekend-ul trecut la Bucureşti, CSM Brăila a participat cu patru sportivi şi a obţinut 8 medalii: 3 de aur şi 5 de argint.

La categoria 44 kg, Andreea Marinescu a devenit campioană naţională, atât la junioare cât şi la tineret, la categoria 60 kg, Cătălina Varvaruc a cucerit medalii de argint la ambele categorii de vârstă, aceeaşi performanţă fiind realizată şi de Paul Scurtu, la categoria 48 kg. Teodora Naidin a cucerit de asemenea două medalii la categoria 52 kg. Sportiva antrenată de Carmen Constantin şi-a trecut în cont medalia de aur la junioare şi pe cea de argint la tineret.

“Îmi doream foarte mult să avem cât mai mulţi sportivi pe podium, dar nu mă aşteptam ca rezultatele noastre să fie foarte bune. Am participat cu patru sportivi şi am cucerit opt medalii dintre care trei au fost de aur. Au fost două competiţii distincte, iar sportivii noştri s-au comportat foarte bine. Eu consider că această competiţie a reprezentat şi o bună verificare în vederea campionatelor de luptă la sol”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii