Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andone are de ales intre Al Ittifaq si un club din Rusia

Antrenorul Ioan Andone a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca in momentul de fata are doua oferte, una din partea gruparii Al Ittifaq din Arabia Saudita si alta de la un club din Rusia, o alegere urmind sa faca la inceputul saptaminii viitoare.
"O sa le dau un raspuns celor din Arabia Saudita la inceputul saptaminii viitoare. Mai astept putin, pentru ca mai este si oferta clubului din Rusia. Campionatul Rusiei este clar mai puternic si e tentant. Nu pot sa dau numele echipei, pot sa spun doar ca e vorba de un contract pe un an, lucru care este important pentru mine. Eu le-am transmis ce vreau, acum a ramas ca ei sa ma contacteze si sa-mi spuna daca sint de acord sau nu", a spus Andone.
Fostul tehnician al echipei CFR Cluj sustine ca oficialii gruparii Al Ittifaq i-au propus un contract valabil sase luni. "Am discutat cu cei de la Al Ittifaq, oferta lor salariala este buna, dar vreau sa ma mai gindesc. Mi-au propus un contract valabil pe urmatoarele sase luni. Le-am pus in vedere oricum ca daca vin, voi lucra numai cu staful meu. sint cinci oameni care vin obligatoriu cu mine si ei trebuie sa le indeplineasca si lor cerintele financiare", a mentionat antrenorul.
Ioan Andone a adaugat ca a primit referinte bune despre Al Ittifaq de la Cosmin Olaroiu, cel care antreneaza in Arabia Saudita formatia Al Hilal. "Am vorbit deja cu Olaroiu, care e acolo. Mi-a dat referinte bune despre Al Ittifaq. Mi-a zis ca este o echipa buna, care se bate acolo sus in clasament", a precizat Andone.
Tehnicianul a explicat ca daca regulamentul i-ar fi permis sa antreneze doua echipe din Liga I in acelasi sezon nu ar fi luat in considerare ofertele din strainatate. "Daca as fi putut antrena in Romania nu ma gindeam sa merg in Arabia Saudita sau Rusia. As fi optat pentru a ramine acasa, asa mi se pare normal", a precizat antrenorul.
Ioan Andone a condus echipa CFR Cluj in acest sezon pina la 30 august, cind a fost demis din functia de antrenor principal dupa ce campioana Romaniei a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, in fata formtiei Poli Iasi, in etapa a VI-a a Ligii I. Conform prevederilor articolului 17 aliniat 1 din Regulamentul privind Statutul antrenorului, Capitolul V - "Drepturile si obligatiile antrenorului de fotbal", care au intrat in vigoare la inceputul sezonului 2008-2009, un tehnician nu poate conduce doua echipe din acelasi esalon in cursul unui sezon. "Incepind cu anul competitional 2008 - 2009, pe toata durata unui sezon, un antrenor va putea semna un contract de munca: a) cu o singura echipa din Liga I; b) cu o singura echipa din aceeasi Serie in cazul cluburilor de Liga a 2 a, respectiv Liga a 3 a", se arata in acest regulament.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii