Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmeria Brăila. Doar câteva zile pentru înscrierea la şcolile de subofiţeri

* cererile se depun personal la sediul Jandarmeriei Brăila din strada Industriei nr. 1, până la data de 28 februarie, iar dosarul de candidat va fi întocmit, în volum complet, până la data de 10 martie * testul scris se va susţine la sediul unităţii din Brăila, la data de 27 martie

 

 

 

Tinerii brăileni care vor să ocupe un loc la şcolile de subofiţeri jandarmi trebuie să depună cererile de înscriere până la sfârşitul lunii februarie. Sunt noi condiţii de susţinere a examenului de admitere.

În comunicatul transmis de Jandarmeria Brăila, se precizează faptul că, pentru susţinerea examenului de admitere în cadrul şcolilor militare de subofiţeri jandarmi, din luna martie, candidaţii trebuie să aibă în vedere elementele de noutate faţă de sesiunile de examen anterioare. Candidaţii care solicită recrutarea de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “General de Brigadă Gheorghe Praporgescu” Brăila vor depune cererile personal, la sediul unităţii din municipiul Brăila, de pe strada Industriei nr. 1, până la data de 28 februarie, ora 16.00. Dosarul de candidat va fi întocmit în volum complet, până la data de 10 martie.

Potrivit informaţiilor transmise, pentru candidaţii recrutaţi de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila, evaluarea performanţei fizice se va susţine, în perioada 18-24 martie 2021, la şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina. Proba de verificare a cunoştinţelor, respectiv testul scris, se va susţine la sediul unităţii, în municipiul Brăila, la data de 27 martie 2021. “Examinarea medicală se va realiza în perioada 29 martie – 16 aprilie 2021, pentru candidaţii care se încadrează în numărul de locuri scoase la concurs. Vor fi declaraţi admişi numai candidaţii care sunt declaraţi apt medical. Rezultatele finale ale admiterii vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor prin afişare pe site-ul unităţii de învăţământ până la data de 17 aprilie 2021”, se arată în comunicatul IJJ Brăila.

Informaţiile privind condiţiile de participare la concurs şi criteriile de recrutare sunt postate pe pagina de internet a unităţii, la adresa www.jandarmeria-braila.ro, secţiunea Ultimele ştiri.

 

 

 

 

 

 

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii