Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anchetă la Județean după ce niște oameni ai străzii au fost «cazați» pe holul Corpului B

* un medic a făcut publică o fotografie ce ilustrează două persoane dormind pe holul unității sanitare * conducerea SJU a declanșat o anchetă internă

 

 

În această dimineață, în mediul online a apărut o fotografie ce înfățișează două persoane dormind pe holul Spitalului Județean de Urgență Brăila - Corpul B (fostul Spital 3), ce par a fi oameni ai străzii. Cel care a făcut publică situația pe pagina sa de Facebook este dr. Octav Georgescu. „De ceva vreme, în Spitalul Județean s-a deschis «Secția de noapte fără paturi». Asta e posibil prin ineficiența serviciului de pază, indiferența administrației spitalului și complicității unor angajați. 30 octombrie 2018. Oameni ai străzii dormind în holul de la intrarea principală a Corpului B”, a scris doctorul pe rețeaua de socializare.

Conducerea Spitalului Județean a dispus o anchetă internă pentru a verifica situația și cum au ajuns acei bărbați să doarmă pe holul unității sanitare. „Verificăm modul în care s-a intrat în spital, deoarece acea ușă se deschide doar cu cartelă. Paznicii nu au cartele de acces. Există probabilitatea ca acele persoane să fi intrat în spital cu ajutorul personalului”, ne-a declarat dr. Delia Râșnoveanu, managerul SJU Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii