Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi pe bandă rulantă pentru spărgătorii de seminţe!

în numai o săptămână, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale persoanelor certate cu bunul simţ

 

15.000 de lei. Este valoarea amenzilor împărţite de poliţiştii locali, amatorilor de spart seminţe în locuri publice, care lasă în urma lor urme negre în asfalt.

Este vorba despre două tinere în vârstă de 25, respectiv 28 de ani şi un bărbat în vârstă de 34 de ani, surprinşi chiar în noaptea de marţi spre miercuri , în jurul orei 01.10, în timp ce spărgeau seminţe în Parcul Monument. Cei trei s-au ales cu sancţiuni contravenţionale de 1.000 de lei fiecare, pentru consumul de seminţe, iar bărbatul a mai încasat  o amendă în valoare de 500 lei, pentru că a refuzat să se legitimeze. Tot din cauza seminţelor, în perioada 10-17 iulie, au mai fost amendate încă 4 persoane certate cu bunul simţ, şi alte 8 persoane care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public.

Asta nu e tot însă. La începutul lunii, pe raza municipiului Brăila, în perioada 2-9 iulie, oamenii legii au mai aplicat încă 6 amenzi, în valoare totală de 4.500 de lei, persoanelor surprinse în timp ce consumau seminţe de floarea soarelui şi aruncau cojile pe jos, culmea, tot în Parcul Monument. 

 
Categorie articol: 

Comentarii