Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi dolofane pentru scandalagii

In acest week-end, scandalurile s-au tinut lant in cartierele brailene, singurii care au reusit sa restabileasca linistea si ordinea publica fiind jandarmii. Un barbat din cartierul Brailita a ajuns la capatul rabdarii simbata seara, din cauza scandalurilor si injuriilor pe care le auzea de la vecini si a sesizat fortele de ordine. Astfel, la ora 21.30, un echipaj de jandarmi s-a deplasat, in mod operativ, in cartierul amintit, unde l-a depistat pe Gheorghe S., de 40 ani, care adresa injurii si cuvinte jignitoare la adresa numitului Ionel S.
"Cei doi locuiesc in acelasi imobil, iar din declaratiile unui vecin si a doi cetateni care locuiesc si ei la aceeasi adresa, se pare ca Gheorghe S. , de fiecare data cind consuma bauturi alcoolice, are un astfel de comportament turbulent. Pentru fapta sa barbatul in cauza a fost sanctionat contraventional cu suma de 300 lei", a precizat sg. maj. Sorin Neftode din cadrul Compartimentului Relatii Publice al Inspectoratului de Jandarmi Judetean.
In noaptea de simbata spre duminica, in jurul orei 1.30, un alt scandal a izbucnit in cartierul Radu Negru. Un barbat de 50 de ani si-a alungat concubina din locuinta, in toiul noptii, dupa ce avut o cearta apriga cu ea. Pentru fapta sa, Raducu S. a fost amendat cu 200 de lei de catre fortele de ordine care au ajuns la fata locului dupa ce au primit o sesizare.
Categorie articol: 

Comentarii