Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amalia va pleca la clinica din Italia săptămâna viitoare

Amalia Carmen Donose, fetiţa bolnavă de leucemie, din oraşul Ianca, pentru care Ziarul "Obiectiv Vocea Brăilei" a demarat o campanie umanitară, va pleca săptămâna viitoare la Torino, la o clinică de specialitate, unde, în urma unui consult avansat, va primi un tratament adecvat. Acest lucru este posibil datorită sprijinului deputatului Cristian Rizea, care îşi respectă astfel promisiunea făcută în urmă cu trei săptămâni, când s-a alăturat campaniei noastre "Împreună să îi redăm speranţa!". Joi, la sediul PSD Brăila, deputatul le-a înmânat biletele de avion părinţilor Amaliei, care i-au mulţumit pentru ajutorul acordat. Acest demers, iniţiat de liderul PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, va fi posibil cu sprijinul lui Marian Turea, reprezentantul PSD Diaspora la Torino. "Aşa cum am promis, în calitate de parlamentar de Brăila mă voi implica în rezolvarea acestui caz umanitar, care din păcate nu este singurul. Exemplul meu ar trebui urmat de toţi parlamentarii! Orice gest este important pentru viaţa unui copil de doar doisprezece ani!", a declarat deputatul PSD, Cristian Rizea. Acesta şi-a exprimat disponibilitatea de a continua demersurile pentru ajutorarea Amaliei, în funcţie de expertiza medicilor de la Clinica Oncologică din Spitalul Regina Margherita din Torino, care vor decide ce proceduri terapeutice se impun a fi urmate pentru însănătoşirea pacientei.
Carmen Amalia Donose este o fetiţă de doisprezece ani care suferă de leucemie acută limfoblastică. Boala, descoperită la vârsta de şase ani, i-a recidivat, ceea ce implică un nou tratament sever şi foarte costisitor pentru a se vindeca. Aşadar, orice ajutor este foarte important pentru sănătatea Amaliei!
Reamintim că, până în prezent, în cadrul campaniei "Împreună să îi redăm speranţa!", la sediul redacţiei ziarului "Obiectiv Vocea Brăilei" am strâns suma de 8.040 lei (ultima donaţie, de 40 lei, fiind făcută miercuri, de un cititor care a dorit să rămână anonim), şi 1.060 euro, la care se adaugă 2.110 lei donaţi în timpul celor două concerte caritabile şi 1.013 euro oferiţi de românii din Canada.
Categorie articol: 

Comentarii