Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am surprins prin dăruire şi pasiune"

Luni după-amiază, pe stadionul Ştefan Vrăbioru, selecţionata judeţului Brăila a câştigat cu 5-2 amicalul cu Viitorul Ianca, formaţie care activează în Liga a III-a.

Gazdele au condus cu 1-0 la pauză, după reuşita lui Andrei Crăciun, din 11 m, însă în repriza a doua fotbaliştii din eşalonul inferior au evoluat fără greşeală şi au întors rezultatul în favoarea lor.

Alberto Gagu a transformat un penalty pentru echipa antrenată de profesorul Ion Balaban, după care, pe lista marcatorilor de la învingători, şi-au mai trecut numele Vlăducă, Ioniţă, Şerban Feraru şi Popârţac. În repriza secundă şi Viitorul a mai înscris o dată prin juniorul Ştefan.
"A fost un antrenament reuşit. Sunt mulţumit de faptul că toţi jucătorii pe care i-am introdus nu au făcut rabat de la efort. Deocamdată, nu există relaţii de joc, dar am surprins prin dăruire şi pasiune", a declarat, la finalul întâlnirii, profesorul Ion Balaban.

Astăzi, la Galaţi, de la ora 17.00, pe terenul Siderurgistul, se întâlnesc în meci oficial selecţionatele celor două judeţe, Galaţi şi Brăila.
Profesorul Ion Balaban a început meciul cu următorul "unsprezece": Drăgan (Recolta Tufeşti) - Matei (Unirea Măxineni), Dobrin (Recolta Tufeşti), Vizireanu (Victoria Deduleşti) - Cazan, Ioniţă, Gologan (toţi de la Recolta Tufeşti), Gagu (Victoria Traian) - Văsii (Voinţa Găiseanca), Ş. Feraru (Viitorul Galbenu).

După pauză au mai evoluat portarii Tunea (Unirea Măxineni) şi Nicoliţă (CS Făurei), precum şi jucătorii de câmp Bratosin (Gloria Movila Miresii), Popârţac (Recolta Tufeşti), Vlăducă (Voinţa Găiseanca).
Categorie articol: 

Comentarii