Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am fost de risul lumii cu Feroe"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri seara, la o emisiune televizata, ca echipa Romaniei a fost "de risul lumii" in meciul cu Insulele Feroe, scor 1-0, in preliminariile CM 2010, unde si o selectionata a Ligii a III-a ar fi jucat mai bine.
"Dupa rezultatul asta, saracul Piturca se agata acum de orice pai. Poate sa cistige cu Franta, in Austria, si atunci e antrenor bun. Daca nu, atunci e altceva. Mutu cum sa nu izbucneasca daca nimeni de la FRF nu s-a dus la botezul lui, tot la fel la nunta lui Chivu. Da-le importanta necesara, fara ei nici nu exista nationala. Cu Feroe bine ca a iesit asa, meciul a fost de risul lumii, daca facem o selectionata a Diviziei C si nu-i batem, eu imi dau demisia de la LPF. Feroe nu bate echipa jurnalistilor din Romania. Pe Piturca il sustin pina la meciul cu Franta, daca nu cistiga, trebuie sa fie schimbat. Un egal ar compromite calificarea", a spus Dragomir la Fanatik Show.
Presedintele LPF a mentionat ca nu vrea sa-l atace pe selectioner. "Nu l-am acuzat pina acum pe Piturca, dar daca nu e amic nici cu mine, nu mai vorbeste nici cu Sandu, atunci stai cu Lupescu. Nu ma apuc insa sa dau in Piturca. Poate nici eu nu mai vreau sa fiu amic cu el. O sa spun odata cit ajutor i-am dat. Il apreciez in continuare ca antrenor. Ca are defectele lui, e altceva. Lituania nu poate sa se califice, daca ii incurca si pe francezi e si mai bine", a spus Dragomir.
Dragomir a mentionat ca a observat un banner impotriva sa la meciul din Feroe, asa cum a fost si pe stadioanele de la Euro, adaugind ca aici este mina directorului general al FRF, Ionut Lupescu. El a precizat ca stia de faptul ca Piturca a fost prins in trecut trisind in cazino.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii