Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alti politisti acuzati ca dau cu pumnul

Un tinar de 32 ani se afla internat in Spitalul Judetean de Urgenta, locatia din cartierul Hipodrom, cu multiple leziuni si fracturi in urma unei altercatii petrecute duminica noaptea.
Cristi Claudiu Dragomir sustine ca imediat dupa miezul noptii, a fost batut de politisti fara nici un motiv.
"Stateam in fata scarii, pe strada Hipodromului, bloc B2 si a trecut un echipaj de politie, care m-a luat fara sa ma legitimeze; eu doar ce am coborit dintr-un taxi si vroiam sa intru in casa, cind politistii au spus ca i-am injurat si m-au ridicat. M-au dus la Politie, m-au batut si apoi mi-au dat drumul, dupa ce mi-au facut si un proces-verbal. Nu ii cunosc pe politistii care m-au batut, dar, dupa ce m-au lovit, m-au aruncat pe scari, afara. Imi spuneau sa ii respect. Au sarit cu picioarele pe mine si dadeau cu bastoanele in mine pina nu am mai putut. Eu nu am gresit cu nimic, nu sint infractor, nu am mai avut nici un conflict cu ei. Cred ca erau beti si din acest motiv m-au batut, dar eu nu-i las asa. In plus, dupa ce au intocmit procesul-verbal, au si semnat in locul meu, pentru ca eu nu am semnat nimic, aveam mina dreapta rupta din bataie", ne-a declarat Claudiu Dragomir.

Dosar penal pentru purtare abuziva si pentru ultraj la politist

Din informatiile primite de la Politie rezulta ca in noaptea de 3 spre 4 august 2008, orele 00.30, a fost depistat un tinar care, aflindu-se pe strada Albinei, a adresat fara motiv injurii politistilor care patrulau in zona.
"Acestia au procedat la legitimarea cetateanului si l-au condus la sediul Politiei Municipiului, unde i-au aplicat o sanctiune contraventionala cu amenda in valoare de 500 lei, conform Legii 61/1991 (republicata), dupa care cel in cauza a parasit sediul".
Tot din comunicatul de presa al Politiei reiese ca in aceeasi noapte, in jurul orelor 3.00, mama tinarului a sesizat ofiterul de serviciu ca acesta ar fi fost lovit de politisti si ca se afla internat la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila, intrucit prezinta leziuni corporale produse prin agresiune.
In urma celor intimplate, conducerea inspectoratului a dispus intocmirea de dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de purtare abuziva, pe de o parte, iar pe de alta, pentru comiterea infractiunii de ultraj la politist, avindu-l ca suspect pe numitul Cristi Claudiu Dragomir, cunoscut cu antecedente penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii