Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alte 35 persoane infectate, de vineri până luni

* luni au fost doar opt cazuri Covid - 19 nou confirmate, duminică doar trei cazuri, însă sâmbătă au fost 18 cazuri noi * din păcate, au fost înregistrate și câteva decese * brăilenii continuă să se vaccineze

 

În ultimele zile, numărul persoanelor infectate cu virusul SARS - COV - 2 a înregistrat o nouă creștere. Au fost încă 35 de cazuri noi. Totuși, brăilenii continuă să se vaccineze.

La data de 8 februarie, la Brăila au fost confirmate alte 8 cazuri de pacienți infectați cu virusul SARS - CoV - 2. A fost și o persoană decedată.

Numărul total al persoanelor confirmate cu coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 9.206, al persoanelor vindecate în spitale la 1.867, iar al pacienților decedați a ajuns la un total de 458.

Luni, erau 673 persoane în carantină la domiciliu, 21 izolate la domiciliu și 83 persoane internate în spitale. Au fost 30 de teste prelevate.

Duminică, 7 februarie, au fost numai trei cazuri nou confirmate și zero persoane decedate, fiind 20 de teste prelevate.

Sâmbătă, 6 februarie, la Brăila au fost 18 cazuri Covid nou confirmate și două persoane decedate din municipiu. Au fost 41 de teste prelevate. Vineri au fost alte 6 cazuri nou confirmate și trei persoane decedate, numărul de teste prelevate fiind 129.

Brăilenii continuă să se vaccineze anticovid. Potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, la sfârșitul săptămânii trecute,  numărul total al persoanelor vaccinate ajunsese la 7.647, din care 1.718 erau deja vaccinate cu doza a doua. 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii