Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alina Vătu, încă un sezon în culorile echipei HC Dunărea

• noul “căpitan” al echipei brăilene s-a clasat pe locul al 7-lea în topul celor mai bune marcatoare • Vătu a fost desemnată jucătoarea etapei a 20-a a Ligii Florilor

 

Cea mai bună marcatoare a formaţiei brăilene în campionatul recent încheiat, Alina Vătu va evolua pentru HC Dunărea şi în sezonul 2018-2019.

După plecarea Elenei Voicu, Alina Vătu a preluat banderola de căpitan de echipă şi a avut prestaţii foarte bune. În campionatul trecut al Ligii Florilor s-a poziţionat pe locul al 7-lea în clasamentul celor mai bune marcatoare şi în etapa a 20-a, a stagiunii trecute a fost desemnastă drept cea mai bună jucătoare.

Pe lângă activitatea competiţională, Alina Vătu a pregătit şi echipa de junioare IV a clubului brăilean, urmând ca din această toamnă să înceapă şi cursul de antrenori.

“Cu toate că am avut multe oferte, eu mai am contract cu HC Dunărea încă un an şi voi rămâne în continuare jucătoarea echipei brăilene. Pentru mine ultimele două sezoane au fost total diferite, un loc doi şi o perioadă mai grea pentru echipă, dar mă bucur că am putut ajuta grupul cu evoluţiile mele. Voi munci de două ori mai mult pentru a fi şi în viitorul sezon la fel de eficientă. Mă bucur că mi s-a oferit încrederea să preiau grupele de junioare IV sezonul trecut, iar în acest an îmi doresc să merg mai departe cu grupul format. Mulţumesc brăilenilor pentru susţinere şi îi aşteptăm alături de noi şi în următorul sezon competiţional”, ne-a declarat Alina Vătu.

“Alina Vătu s-a ocupat sezonul trecut de grupele de junioare IV ale clubului nostru şi a participat deja cu echipa la prima competiţie, urmând ca în sezonul următor acestea să avanseze către junioare III şi să participe în campionatul rezervat acestei categorii de vârstă”, se mai specifică în comunicatul clubului brăilean.
Categorie articol: 

Comentarii