Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alin Stoica a semnat cu Gent

Mijlocasul Alin Stoica, in virsta de 26 de ani, a semnat un contract pina in vara anului 2008 cu gruparea KAA Gent, informeaza agentia belgiana Sport.
"Sint bucuros ca pot juca din nou la o echipa din vest. Trebuie sa demonstrez ca am valoare si o voi face pe teren. Gent mi-a oferit aceasta oportunitate de a juca. Am de gind sa prind aceasta sansa cu ambele miini. Unii isi pun intrebari referitoare la forma mea. Mi-am intretinut bine conditia fizica, sunt pregatit, abia astept sa revin pe teren", a spus Stoica, citat de site-ul oficial al clubului.
Alin Stoica va implini 27 de ani la 10 decembrie. El a inceput fotbalul la Steaua Bucuresti, formatie pentru care a jucat insa un singur meci in primul esalon din Romania, in 1996. La virsta de 16 ani, Stoica s-a transferat in Belgia, la Anderlecht Bruxelles, formatie la care a evoluat sase ani si jumatate (1996-2002), timp in care a cistigat de doua ori campionatul Belgiei (2000, 2001) si a evoluat in Cupa UEFA si in Liga Campionilor. in pauza competitionala din sezonul 2002/2003, Alin Stoica s-a transferat la FC Bruges, unde a evoluat pina in iarna anului 2004, cistigind de doua ori campionatul Belgiei.
In ianuarie 2005, Stoica a semnat un contract cu gruparea italiana Siena, reziliat insa dupa trei luni, timp in care fotbalistul a fost accidentat si nu a evoluat in niciun meci oficial. in aprilie 2005, Alin Stoica a revenit in campionatul Romaniei, la FC National, formatie pentru care a evoluat in sase partide. In pauza competitionala din sezonul 2005/2006, Alin Stoica, in acel moment liber de contract, a semnat cu Poli Timisoara, unde a fost dorit de antrenorul Gheorghe Hagi, care l-a exclus insa din lot, in aprilie 2006, pe motive de indisciplina. Dupa expirarea acordului cu Poli Timisoara Alin Stoica s-a aflat in atentia mai multor grupari, printre care si Omonia Nicosia, unde antrenor este Ioan Andone, sau Standard Liege, iar la sfirsitul lunii iunie presa olandeza anuntase chiar ca va semna un contract cu Roda Kerkrade, insa transferul a esuat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii