Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alin Artimon este campion national la 200 m liber

Joi, in prima zi a nationalelor de natatie in bazin scurt de la Hunedoara, inotatorii braileni au obtinut doua medalii la junori, Maria Iancu a devenit vicecampioana nationala la 400 m liber, iar Alin Artimon s-a clasat pe locul al treilea in proba de 100 m liber.
Vineri, au aparut medaliile si la seniori.
Veteranul Catalin Nistor a obtinut bronzul la 50 m bras, proba pe care a cistigat-o inotatorul de la Farul, Dragos Agache, iar locul secund i-a revenit lui Levente Revesz de la CSM Timisoara. Tot in proba de 50 m bras Dragos Chirila a ocupat pozitia a 10-a.
Sportiva pregatita de Laura Sachelarie, Maria Iancu, a obtinut medalia de bronz la senioare, in proba de 800 m liber, cu timpul 09:22:72 minute, cursa in care pe primele doua locuri s-au clasat sportivele clubului Dinamo Bucuresti, Ionela Cozma si respectiv Anca Stefan.
In aceeasi proba Maria Iancu a devenit vicecampioana de junioare, medalia de aur fiind cistigata de dinamovista Anca Stefan.
Cea mai valoroasa medalie la juniori, cea de aur, a fost adjudecata vineri de Alin Artimon, la finalul cursei de 200 m liber. Sportivul pregatit de profesorul Valeriu Stoicescu a oprit acele cronometrului dupa 01:56:60 minute.
In aceeasi proba Dragos Chirila s-a clasat pe locul al cincilea. Vineri dupa-amiaza Stefania Ion a ocupat locul al saptelea la 50 m fluture, Monica Matachi a incheiat cursa de 200 m spate pe pozitia a opta, in timp ce Octavian Ciocan si Cosmin Stegarel s-au clasat pe locurile 16 si respectiv 22 in proba de 100 m fluture.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii