Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Toma a cistigat Cupa MACEC

La inceputul acestei luni, la Lvov in Ucraina s-a derulat ultima etapa a Cupei MACEC la drit-track si la fel ca si la penultima, cea derulata la Braila, cel mai bun alergator s-a dovedit a fi tot reprezentantul Clubului Sportiv Municipal, Alexandru Toma.
Principalii candidati la locul intii ai braileanului au fost alergatorii polonezi insa in toate cele cinci manse Alexandru Toma a demonstrat o forma foarte buna si nu le-a lasat nici o sansa adversarilor.
Astfel ca, dupa un loc doi obtinut in 2005, Toma reuseste marea performanta aceea de a cuceri Cupa MACEC in acest an.
"A fost un concurs greu, pot spune ca a fost cel mai dificil, dar m-am concentrat la maximum si am reusit sa ma impun in toate mansele. Eu consider anul 2007 ca pe unul foarte bun deoarece mi-am pastrat titlul de campion al Romaniei si am cistigat si Cupa MACEC, ceea ce nu este la indemina oricui, consider eu. De departe atuul meu la obtinerea acestor succese a fost motocicleta. Daca nu aveam o motocicleta de ultima generatie nu puteam sa ma lupt cu unii dintre cei mai buni alergatori de dirt-track din Europa", a declarat Alexandru Toma.

"Le-am dejucat planurile gazdelor", afirma Nicu Nita

Nu mica le-a fost surpriza brailenilor sa vada ca la stadionul pe care a avut loc etapa finala a competitiei lipsea unul dintre trofeele care trebuiau sa-l recompenseze pe cistigator, medalia.
"Gazdele, sigure pe ele ca vor cistiga locul intii, au adus la stadion doar cupa, din greseala, probabil, medalia au pus-o la ele in vitrina.
Noi insa le-am dejucat planurile si au fost nevoiti sa o aduca si sa i-o ofere lui Alexandru Toma. Este un rezultat foarte bun pentru Braila si pentru Romania. Pentru sezonul urmator, unul in care pentru CSM Braila va concura si bulgarul Cheardav Cernev, ne-am propus sa ne calificam pentru Campionatul European, obiectiv care odata realizat ne confera posibilitatea organizarii unei etape ale acestei competitii continentale. Acum sintem datori sa facem totul pentru a pastra si Cupa MACEC la Braila", a declarat Nicu Nita, vicepresedintele FRM si al MACEC.
Categorie articol: 

Comentarii