Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Tabirca si-a realizat obiectivul

La editia din acest an a Campionatelor Nationale de tenis rezervat copiilor cu virsta de 14 ani reprezentantii clubului TC Venus si-au realizat obiectivele. Alexandru Tabirca a cistigat primele doua meciuri, iar in cel de al treilea a avut trei mingi de meci insa nu a reusit sa-si valorifice avantajul si a pierdut.
Cu toate acestea, antrenorul Gheorghe Goleanu s-a declarat multumit de evolutia tenismenului sau: "Tabirca si-a realizat obiectivul de a se clasa intre primii 16 tenismeni din tara la categoria lui de virsta. El ar fi putut accede si intre primii opt, dar nu s-a concentrat indeajuns de bine si a irosit trei mingi de set si meci".
Colega de club a lui Tabirca, Roxana Ribita, a avut nesansa ca in primul tur sa o intilneasca pe favorita numarul unu a intrecerii, Ingrid Radu si firesc a fost eliminata de cea care ulterior avea sa devina campioana nationala.
La finalul acestei saptamini vor intra in focurile examenelor copii de 12 ani. La aceasta categorie de virsta, TC Venus va fi reprezentat de Florina Zaharia si Luiza Petcu in competitia fetelor si respectiv de George Halis in cea a baietilor.
"Zaharia se afla inaintea nationalelor pe locurile 3-4 in clasamentul general si obiectivul ei este clasarea pe podium, in timp ce Halis va incerca sa acceada intre primii opt. Eu consider ca ambii tenismeni isi pot realiza ceea ce si-au propus", a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.
In alta ordine de idei, cel mai valoros exponent al clubului brailean, Sebastian Ionescu se pregateste pentru examenul de capacitate si dupa aceea va participa la concursul international de la Mamaia care va incepe pe data de 2 iulie.
Categorie articol: 

Comentarii