Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al zecelea succes stagional pentru Cuza Sport

• baschetbaliştii brăileni au câştigat cu 78-70 la Dinamo 2 Bucureşti în penultima etapă a turului • mâine, Cuza Sport va juca în deplasare la penultima clasată,  CSU Ploieşti

 

Baschetbaliştii de la Cuza Sport au câştigat cu 78-70 partida din deplasare cu Dinamo 2 Bucureşti, în penultima etapă a sezonului regulat şi, cu toate că mai au de disputat un meci, cu acest succes s-au calificat de pe primul loc în grupă la turneul semifinal.

Dacă în tur au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune, în partida de sâmbăta trecută jucătorii de la Cuza Sport şi-au asigurat victoria fără emoţii. Cu americanii Joshua Keyes şi DeAllen Jackson în prim plan baschetbaliştii pregătiţi de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici au avut o prestaţie foarte bună în debutul partidei şi au câştigat la o diferenţă de 17 puncte, 26-9, primul sfert al întâlnirii. În sfertul al doilea a fost rândul gazdelor să facă legea în teren, Casale şi Neagoe au marcat câte opt puncte, însă satelitul lui Dinamo a câştigat această parte a meciului, dar nu a recuperat decât cinci puncte, 24-19, iar Cuza Sport conducea cu 45-33 la pauza mare. Dinamoviştii au controlat ostilităţie în teren şi în sfertul al treilea, pe care dealtfel l-au şi câştigat, dar tot la o diferenţă de doar cinci puncte, 22-17, astfel că, la general, tot Cuza Sport era în avantaj, 62-55.

Jucătorii brăileni coordonaţi de pe margine de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici au gestionat foarte bine ultimul sfert al întâlnirii din Sala Dinamo şi cu o apărare mult mai gresivă, dar şi cu mai multe realizări în faza de atac, s-au impus cu 16-15, iar la general cu 78-70.

Marţi, 19 decembrie, în ultima etapă a returului, lidera grupei a 3-a, Cuza Sport va juca tot în deplasare, la CSU Ploieşti, formaţie aflată pe poziţia a şasea.

Pentru Cuza Sport au marcat DeAllen Jackson 18 puncte,Joshua Keyes 18, Şerban Halici 7, Adrian Ţocu 6, Andrei Damian 6, Adrian Movileanu 5, Andrei Sava 4, Andrei Căpuşan 4, Dan Feraru 4, Eduard Urdă 4, Alin Andrieş 2.
Categorie articol: 

Comentarii