Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al treilea esec pe teren propriu din retur

In acest retur, Viitorul a cistigat de doua ori in deplasare si a pierdut de trei ori pe teren propriu. Cel de al treilea esec s-a consemnat in etapa intermediara de marti, cind trupa lui Dan Asandei a fost invinsa de satelitul Farului.
Intr-un interval de trei minute, oaspetii au tras doua semnale de alarma numai ca portarul Stoica a avut interventii foarte bune in fata lui Andrei Florea.
Gazdele au preluat apoi initiativa si la capatul primului sfert de ora Baicu a centrat la marginea careului advers, iar Mihaita Stoian a prins un voleu care l-a lasat spectator pe portarul constantean. Stoian nu a mai avut insa aceeasi inspiratie si precizie in minutele 22 si 31 cind ar fi putut sa transeze deja meciul in favoarea echipei sale, insa in prima faza a sutat pe linga tinta pentru ca apoi sa prefere un sut din unghi in locul unei pase spre Vioreanu mult mai bine plasat.
Coman, Bratosin si Moroianu si-au trecut si ei numele pe lista ratarilor pina la pauza.

Constantenii au intors rezultatul in repriza a doua

La doar patru minute de la reluare, constantenii au obtinut o lovitura libera la 22 de metri de poarta aparata de Stoica, portarul gazdelor nu a gestionat bine situatia si Voiculet a restabilit egalitatea. La citeva minute, autorul celor doua ratari din debutul partidei, Florea, a reusit o executie spectaculoasa, numai ca mingea lobata de el l-a depasit pe Stoica, iesit inoportun, dar a trecut si peste bara transversala a portii gazdelor.
Au urmat doua faze incendiare in careul oaspetilor insa, dupa o centrare a lui Bratosin, Moroianu a luftat de la trei metri, iar citeva minute mai tirziu Dobre a ramas singur cu portarul advers si in loc sa suteze a preferat sa cada in careu, sa cerseasca un penalty pe care arbitrul de centru nu s-a grabit sa i-l acorde.
In minutul 70 Voiculet a profitat de greselile consecutive ale lui Moroianu si Stoica si a marcat cel de al doilea gol pentru Farul II.
Formatia din Insuratei a alergat dupa golul egalizator insa actiunile ei previzibile au fost anihilate de aparatorii constanteni.
"Am pierdut si de aceasta data tot pe mina noastra. Noi ne-am jucat cu ocaziile, iar oaspetii nu numai ca au scapat cu fata curata, ne-au si invins. Sper sa ne revenim si sa reintram pe traseul pe care ni l-am propus", a declarat Paul Alexandru, presedintele echipei gazda.

Viitorul: Stoica - Paduraru, Musat, Moroianu, Clim (min. 67: Bogdan) - Baicu (min. 70: Stanciu), Vioreanu, Muha (min. 73: Anghelina), Bratosin - Coman (min. 52: Dobre), Stoian
Categorie articol: 

Comentarii