Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al treia înfrângere consecutivă

Însă, cu toate că gazdele au stat până la finalul primei reprize în jumătatea adversă, Enache, Baciu sau Percă nu au reuşit să marcheze golul mult aşteptat.

Jucătorii lui Baldovin au ieşit hotărâţi de la cabine să întoarcă rezultatul însă dominarea lor a fost una sterilă şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 70, Onofrei a marcat din nou pentru oaspeţi astfel că sarcina gazdelor a devenit şi mai dificilă.
Totuşi, în minutul 78 Purică a transformat impecabil o lovitură liberă şi speranţele formaţiei din Ianca într-un rezultat pozitiv începeau să renască.
Minunea aşteptată de suporterii locali nu s-a produs, în contul formaţiei Viitorul Ianca s-au mai contabilizat doar câteva ratări ale lui Vali Durbacă, Mândroasa, Grozea şi o bară a lui Baciu.
"Pe ansamblu a fost un meci foarte frumos însă din păcate nu noi am fost cei bucuroşi la finalul lui. Este greu să ne revenim şi să întoarcem rezultatul după ce primim gol foarte repede, aşa se întâmplă de obicei când trebuie să mizezi pe jucători fără experienţă" a declarat Adrian Baldovin.

Viitorul: Dimache - Boariu, Ionescu, Baciu, Ghiţulescu (min.82: Ghiviciu) - Grozea, Percă (min.66: Postolea), Cotigă (min. 41: Mândroasa), Purică, Enache (min. 78: Drăgoi)- V. Durbacă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii