Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al cincilea eşec pentru Dacia Unirea

• formaţia brăileană a fost învinsă cu 3-2 de Înainte Modelu şi a coborât pe locul al 14-lea în clasament

 

Cu toate că s-a întărit pe câteva posture, Dacia Unirea continuă seria înfrângerilor. Formaţia pregătită de Florentin Petre a pierdut cu 3-2 partida cu Înainte Modelu şi a ajuns la al cincilea eşec din acest tur de campionat.

Chiar în minutul 2,  Oumar şi Tudor au creat o fază hilară, ei s-au ciocnit la marginea careului, mingea a ajuns la jucătorul oaspeţilor, Marin, care a trimis-o peste poartă.

Echipa brăileană a reuşit o fază cursivă de atac, Robu a şutat la poartă dar Voicu a reuşit să respingă mingea în lateral.

Înainte Modelu a deschis scorul la capătul primului sfert de oră, după o acţiune personală a lui Florin Bratu, min. 15: 0-1. Putea fi 0-2 în minutul 19 însă Cosentino a reuşit să devieze mingea şutată de Florea. Din minutul 23, Dacia Unirea a rămas în inferioritate numerică, Essombe fiind eliminat direct cu cartonaş roşu, după ce şi-a lovit adversarul direct, iar până la finalul primei reprize nu s-a mai consemnat nimic deosebit în teren.

La câteva minute de la reluare, Cristea putea să egaleze. El a scăpat singur spre poarta adversă dar a fost ajuns şi deposedat de un apărător al oaspeţilor. Înainte Modelu şi-a dublat avantajul în minutul 51, graţie golului marcat de Florea, după o gafă impardonabilă a lui Libotte, iar în minutul 57 scorul a devenit 3-0 în favoarea oaspeţilor, după reuşita lui D. Gheorghe.

Echilibrul de forţe din teren s-a restabilit în minutul 66, când Georgescu a fost eliminat pentru un fault asupra lui Duţu. Echipa brăileană a evoluat cu mai mult curaj în finalul partidei şi în doar patru minute a marcat de două ori, prin Duţu (min. 84) şi Goupi (min. 87), dar nu a reuşit să egaleze şi să obţină măcar un punct în acest joc.

 

Dacia Unirea: Tudor – Libotte, Moroianu, Oumar (min. 70: Munteanu), Cosentino – V. Robu, Goupy, Mihalcea, Băcanu (min. 44: Sava) – Cristea (min. 63: Duţu), Essombe.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii