Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aici am ajuns! PSD-iştii care subjugă Brăila, de 30 de ani încoace, sunt priviţi acum drept mari salvatori ai oraşului

Ok, am luat act de reîntoarcerea fiului rispitor Mihai Tudose în PSD Brăila, am văzut că lumea a primit cu aplauze această revenire, am aflat şi că cuplul Dragomir & Chiriac va fi păstrat, dar acum cred că e momentul să ne liniştim un pic, să facem un pas în spate şi să încercăm să vedem pădurea dincolo de copaci.

Ce am aflat, de fapt? Păi, am aflat că PSD se pregăteşte să domine acest oraş încă 4 ani de-acum încolo, după revenirea lui Tudose la matcă. Mihai Tudose ar fi rupt serios din voturile PSD atât la alegerile locale cât şi la parlamentarele din decembrie 2020. Dar cum Tudose a revenit în PSD, zestrea lui de voturi de la Pro România se va adăuga acum în contul PSD.

Marian Dragomir şi Francisk Chiriac (dacă va rămâne candidat, în cele din urmă) ar trebui să îl pupe în fund pe Tudose pentru că datorită întoarcerii lui în PSD ei şi-au asigurat mandatele pe încă 4 ani.

Cine să bată PSD la Brăila? USR, care pare că nici nu are filială în municipiu? Căprariu, care nu e băiat rău, dar nu îl văd să militeze civic, la propriu, să îşi asume acţiuni şi să adune oameni în spatele său? Plus-ul lui Cioloş care abia descoperă conferinţele de presă la Brăila? PMP-ul lui Botea care joacă la două capete? Cu cine să facă o alianţă zdrobitoare PNL-ul din Brăila?

Grav mi se pare că aceiaşi indivizi care de 20-30 de ani stau la butoane, pesedişti care se lăfăie în funcţii publice de atâta amar de vreme, sunt priviţi acum ca mari salvatori ai oraşului ăsta îmbătrânit şi uitat de lume.

Poate că e şi vina celorlalţi că nu au ştiut să vină cu oameni cu adevăraţi noi şi, cum ziceam, să iasă la luptă deschisă, civică, pentru oraş.

Toată lumea zace într-o lâncezeală dintr-asta bolnăvicioasă, inclusiv PSD-iştii. Da, dar lor le este de folos această lâncezează, pentru că atâta timp cât nimeni nu scoate capul de la cutie, ei nu are rost să se agite aiurea. Cu regret o spun, procentele încă sunt de partea lor. (Pesedismul, boala Secolului 21)
Categorie articol: 

Comentarii