Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresorul care ar fi înjunghiat trei persoane, arestat preventiv

• judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis ca bărbatul să stea în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile • victimele rănite cu un cuţit au ajuns la spital • una dintre ele este rănită grav

 

Brăileanul în vârstă de 35 de ani care ar fi înjunghiat trei bărbaţi în curtea interioară a unui bloc, luni seară, a fost arestat preventiv. Acesta a fost prezentat Tribunalului Brăila de către procurorul de caz, marţi seară. Judecătorul a apreciat că măsura arestării preventive pentru 30 de zile este cea mai potrivită pentru fapta sa. În prezent, inculpatul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Reamintim că, la data de 13 ianuarie, ora 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean în vârstă de 35 de ani cu privire la faptul că un bărbat ar fi atacat cu un cuţit mai multe persoane, care se aflau în curtea interioară a unui bloc de pe strada Anton Pann. Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde i-au identificat pe trei brăileni, în vârstă de 33, 34 şi 42 de ani, care în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat, ar fi fost loviţi de acesta cu un cuţit.

În urma evenimentului, persoanele în cauză au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ulterior, la sediul poliţiei s-a prezentat un brăilean, în vârstă de 46 de ani, bănuit de comiterea faptei, cercetările fiind continuate în vederea stabirii cu exactitate a situaţiei de fapt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi arestat preventiv, după prezentarea în faţa instanţei de judecată.
Categorie articol: 

Comentarii