Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adversare puternice pentru Sportul Chiscani şi CS Făurei

• în etapa a 26-a, formaţia din Chiscani va juca acasă cu SC Popeşti Leordeni • CS Făurei primeşte vizita celor de la Progresul Spartac • ambele partide încep la ora 18.00

 

Ambele echipe din judeţul Brăila care evoluează în Liga a III-a vor juca pe teren propriu în etapa a 26-a, programată sâmbătă, de la ora 18.00. Şi ambele au ca adversare formaţii din prima jumătate a calasamentului Seriei a II-a.

Sportul Chiscani, locul al 12-lea, va primi vizita celor de la SC Popeşti Leordeni, care înaintea acestei runde ocupă poziţia a 5-a în clasament. Un meci de totul sau nimic pentru echipa pregătită de Adrian Baldovin, pentru că formaţia din Chiscani este obligată să câştige acest joc pentru a-şi păstra intacte şansele de a temina sezonul pe locul al 10-lea. Pentru SC Popeşti Leordeni este doar un meci de palmares, dar indiferent de rezultat această formaţie nu mai poate pierde locul pe care îl deţine în acest moment, iar alt obiectiv nu există pentru această grupare fotbalitică.

În etapa precedentă, Sportul Chiscani a pierdut cu 8-0 la Progresul Spartac, o umilinţă greu de uitat, iar SC Popeşti Leordeni a câştigat cu 5-0, partida de pe propriul teren cu FCSB 2.

În tur, Sportul Chiscani a câştigat cu 4-3 la SC Popeşti Leordeni, golurile fiind marcate de Gabriel Preda, Marius Coman, Alin Radu şi Emanuel Moldoveanu.

Tot de la ora 18.00, CS Făurei, locul al 9-lea, va juca pe teren propriu cu Progresul Spartac, formaţie aflată în acest moment pe poziţia a 4-a, dar care are drept obiectiv să încheie actuala stagiune fotbalistică pe podium. Iar înaintea acestei runde între Progresul Spartac şi ocupanta locului al 3-lea, CS Afumaţi, există doar un punct diferenţă.

În aceste condiţii, formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă are o misiune grea, însă fostul internaţional stelist este convins că echipa sa va câştiga acest meci şi va face un pas important în menţinerea în acest eşalon fotbalistic.

Partida tur disputată la Bucureşti a fost câştigată cu 5-1 de Progresul Spartac, golul formaţiei din Făurei fiind înscris atunci de Bănel Nicoliţă.

 

Programul complet al etapei a 26-a:

 ACSM Olteniţa - Fotbal Club Rapid

Agricola Borcea - CS Tunari

CS Afumaţi - Unirea Slobozia

CS Medgidia - Axiopolis Sport Cernavodă

CS Făurei - Progresul Spartac

Sportul Chiscani - SC Popeşti Leordeni

FC FCSB 2 - Delta Dobrogea Tulcea 3-0

Înainte Modelu stă.    
Categorie articol: 

Comentarii