Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adversară de Champions League pentru HC Dunărea în Croaţia

• formaţia brăileană susţine trei jocuri amicale cu RK Podravka Vegeta • croatele s-au impus în primul amical cu 34-29 • întâlnirea a avut loc pe 12 august

 

Echipa de handbal HC Dunărea Brăila se află de câteva zile în Croaţia unde, pe lângă antrenamentele zilnice, gruparea de la Dunăre are programate şi trei partide amicale în compania formaţiei de Champions League, RK Podravka Vegeta. O deplasare susţinută financiar de Consiliul Judeţean Brăila şi Primăria Brăila.

Pe 12 august, în primul joc de verificare, fără Dache şi Czeczi care au făcut deplasarea în Croaţia, dar care fiind accidentate, au fost menajate de Neven Hrupec şi fără Kanaval şi Premovic, plecate în ţara lor pentru obţinerea vizelor, HC Dunărea a pierdut cu 34-29 primul amical cu RK Podravka Vegeta, după ce la pauză croatele au avut un avantaj de patru goluri, 19-15.

Joi şi vineri cele două formaţii s-au întâlnit din nou.

“Avand în vedere faptul că este primul meci după o perioadă aşa lungă, pot spune că sunt mulţumit de evoluţia echipei, însă mai avem de muncă. Sunt meciuri de pregătire binevenite pentru a integra noile jucătoare în lot şi pentru a ne vedea nivelul la care suntem în acest moment. Din păcate nu avem lotul complet, Kanaval şi Premovic sunt în ţara lor pentru obţinerea vizelor, iar Dache şi Czeczi nu sunt recuperate 100% şi nu am vrut să riscăm accidentări mai grave. În aceste zile, în funcţie de evoluţia starii de sănătate, cele două handbaliste menajate în primul amical, vor putea fi folosite în unul din următoarele meciuri”, a declarat Neven Hrupec.

“A fost o perioadă destul de lungă de pauză, fără meciuri. Noi am jucat ultima partidă la sfârşitul lunii februarie. Fetele au început pregătirea fizică, au fost în cantonament, însă avem nevoie şi de partide amicale. Ne bucurăm că putem să facem aceste meciuri de nivel înalt. Podravka este o echipă puternică, cu meciuri an de an în competiţiile internaţionale precum Liga Campionilor. Avem nevoie de meciuri de pregătire şi vrem să vedem nivelul echipei deoarece ne aşteaptă meciuri multe în campionat şi partida foarte dificilă cu Tertnes Bergen, în EHF Euroepan League”, a punctat George Caranica, preşedintele HC Dunărea Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii