Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Neagu, fost ofițer de poliție, ales la șefia PLUS Brăila

*potrivit unei postări pe Facebook, sâmbătă a avut loc Convenția Județeană în cadrul căreia a fost stabilită echipa PLUS Brăila * cel care va conduce organizația județeană a activat în cadrul IPJ Brăila, pensionându-se în urmă cu trei ani

 

 

Echipa PLUS – filiala județeană Brăila a fost stabilită, sâmbătă, în cadrul Convenției Județene. Astfel, în urma voturilor s-a stabilit ca la șefia organizației județene să fie Adrian Neagu, iar Adrian Dediu secretar. Cel care se va ocupa de comunicare este Marinel Turcin, în timp ce pentru strângere de fonduri a fost desemnat Nicu Pîrlog. Trezorierul este Fănica Dragu, iar de politici publice se va ocupa Marcel Cucu. Marius Măcreanu se va ocupa de campanii, în timp ce Mihai-Cristian Isvoranu de recrutare. Organizarea va fi în sarcina lui Dragoș Alexandru Prisăcaru. Din Comisia Județeană de Integritate și Arbitraj fac parte Laurențiu-Mihai Ursu, Vasile Olteanu și Irina Nogai, iar din Comisia Județeană de Cenzori fac parte Georgiana Cătălina Lazăr, Ilina Drăghici și Gabriela Butnaru.

„Conducerea județeană PLUS Brăila își va ghida activitatea după cele douăsprezece principii esențiale: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și, cel mai important, integritate”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a organizației județene brăilene.

Adrian Neagu a activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fiind ofițer de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila. A ieșit la pensie în anul 2016.
Categorie articol: 

Comentarii