Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Mititelu, audiat la DNA

, în legătură cu plângerea pe care a făcut-o împotriva lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.
Întrebat, la ieşirea din sediul DNA, cum comentează acuzaţiile făcute la adresa preşedinţilor FRF şi LPF, Mititelu a spus că "plângerea a fost făcută mai demult", arătând că nu vrea să comenteze prea mult.
Întrebat ce au făcut Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, Mititelu a răspuns: "Poate nu au făcut nimic, dar staţi, aveţi răbdare, că poate oamenii de aici vor să clarifice situaţia".
"Am văzut că domnul Mircea Sandu spune că aplică statutul şi regulamentele, uitând să menţioneze ce ar fi mai important, legea. Înaintea statutului şi regulamentelor pe care ţi le-ai făcut dumneata şi care te baţi cu pumnul în piept că îţi respecţi propriile regulamente, întâi de asta trebuie să respecţi legea. Este şi hilar să te lauzi că-ţi respecţi regulamentele pe care le faci dumneata, întâi de asta trebuie să respecţi legea", a declarat Adrian Mititelu.
Patronul Universităţii Craiova i-a transmis lui Mircea Sandu că trebuie să respecte mai întâi legea şi apoi regulamentele, pentru că FRF s-a înfiinţat în baza legii, a OUG 69/2000.
"Din punctul meu de vedere, el este vinovat de situaţia Craiovei, dar el ar putea considera că după regulamentele lui de-acolo nu este vinovat", a adăugat Mititelu.
Categorie articol: 

Comentarii