Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Ilie, prezentat oficial ca noul manager sportiv al FC Steaua

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, l-a prezentat, vineri, oficial pe Adrian Ilie in functia de manager sportiv al gruparii din Bulevardul Ghencea.
"Adrian Ilie va fi omul de echipa care revine in familia Stelei. Cunoaste foarte mult fotbal, s-a luptat pentru Steaua si va lupta in continuare", a spus Argaseala.
Adrian Ilie a multumit conducerii gruparii din Bulevardul Ghencea pentru propunerea pe care i-au facut-o. "Le multumesc tuturor ca s-au gindit la mine pentru aceasta functie si sper sa fac treaba buna", a adaugat Ilie.
Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, antrenorul Cosmin Olaroiu, managerul sportiv Adian Ilie si majoritatea jucatorilor Stelei au participat vineri la inaugurarea magazinului oficial de prezentare intitulat "Suporteri Steaua" situat la tribuna oficiala a stadionului din Bulevardul Ghencea. Adrian Ilie si Argaseala au fost cei care au dezvelit firma magazinului.
Argaseala a prezentat si sistemul de imprimare a tricourilor, inscriptionind un tricou simbolic cu data inaugurarii magazinului, 15 iunie. La final fiecare stelist a cumparat cite un obiect din magazin. Victoras Iacob a cumparat o esarfa, Dorin Goian o minge pe care a luat autografele colegilor sai, Valeriu Argaseala un breloc, Cornel Cernea o minge mica si un tricou, Valentin Badea un ceas de perete, Nicolae Dica un prosop de plaja, Marius Croitoru o minge, Mihai Gurita o borseta si o minge, Adrian Ilie o minge mica, iar Andrei Vitca o sapca. Mijlocasul Banel Nicolita a achizitionat o minge mica cu care a iesit din magazin fara ca vinzatorul sa ii scoata sistemul de siguranta, lucru care a declansat alarma.
Valeriu Argaseala a explicat ca Dorin Goian si Valentin Badoi nu vor face deplasarea in turneul de pregatire din Spania pentru ca ramin in vacanta. El a mentionat ca in schimb vor face deplasarea Eugen Baciu si Gabriel Bostina, care momentan ramin in lotul echipei Steaua.
Categorie articol: 

Comentarii