Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adevaru' e ca peremistii chiar merita batuti

Pentru Ilie Lascu, contactul cu electoratul s-a dovedit a fi destul de dur. Astfel, candidatul PRM Braila pentru un loc de senator nu cred ca va uita prea curind campania electorala care, iata, deja s-a terminat. In aceasta campanie, Lascu a luat-o pe cocoasa de la un alegator nemultumit ca nu primeste mai multa mita electorala. Ati citit, cred, prin ziare cum si-a furat-o nenea Lascu de la un cetatean de etnie roma, care vroia sa puna laba pe un sac intreg cu geci inscriptionate cu numele partidului.
Acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi para bine ca Ilie Lascu de la PRM a fost altoit. Daca ma gindesc ca el are mentalitate de peremist, cred ca faptul ca a luat doua palme peste fata (jap-jap) chiar este o veste buna. Nasol este ca alegatorul de etnie roma (tiganu', ca sa zic asa) nu a fost un pic mai determinat in demersul sau, in sensul ca era loc si de mai bine. Citeva suturi in cur si niste palme aplicate elegant dupa ceafa cred ca erau binevenite in contul celui care este colegul de partid cu smintitul CV Tudor. O sa spuneti ca incit la violenta, ca am luat-o razna. Se prea poate, dar cred ca e bine ca macar din cind in cind politicienii sa fie adusi cu picioarele pe pamint de alegatori. S-au incercat mai multe metode, dar toate au dat gres. Iar daca baietii rataciti in politica nu pot fi disciplinati decit cu bataia, atunci asta este: ne vom sacrifica si ii vom lua la palme.
Stati linistiti, ca nu a murit Ilie Lascu din doua palme. Mai degraba cred ca a ramas mut de uimire. Si adevarul este ca mai rar auzi despre indivizi din politica ciufuliti de electoratul mai mult sau mai putin bronzat. Acum, ca inceputul a fost facut, ca s-a dat cep la pocneli, ca sa zic asa, ii invit si pe ceilalti alegatori de bine sa reflecteze la gestul cetateanului rom. Slava Domnului, paleta de politicieni care ar merita nitel altoiti este mare, asa ca avem de unde alege. Doamna, dati cite doua palme, sa ajunga si-n spate!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii