Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Actorul Liam Neeson şi-a condus noua iubită în Club 55

Liam Neeson şi noua lui iubită au fost surprinşi de fotografi în timp ce se sărutau în acest club de pe Riviera franceză. Actorul a fost fotografiat într-o ipostază aproape identică, în 2006, cu fosta lui soţie, actriţa Natasha Richardson, informează dailymail.co.uk.
Actorul irlandez, în vârstă de 59 de ani, şi noua lui iubită, în vârstă de 37 de ani, au ajuns ţinându-se de mână la acest club exclusivist din Saint-Tropez, unde au petrecut aproximativ două ore, luând prânzul în compania unor prieteni.
După prânz, ei s-au relaxat aproape trei ore pe şezlongurile de pe peluza clubului, relaxându-se şi bucurându-se de razele soarelui.
Starul din "Lista lui Schindler" a fost văzut pentru prima dată în compania noii sale iubite, directoarea unei companii de PR, în septembrie 2010, când cei doi au luat masa împreună la restaurantul Nobu din Londra.
Ei au fost fotografiaţi din nou în martie, într-un parc din Londra, la doar o zi de la a doua comemorare a morţii actriţei Natasha Richardson.
Fotografiile realizate la Saint-Tropez reprezintă prima ocazie când noul cuplu îşi manifestă afecţiunea în public.
Liam Neeson locuieşte cu cei doi fii ai săi pe care îi are cu Natasha Richardson - Michael, în vârstă de 16 ani, şi Daniel, în vârstă de 15 ani - la New York, iar Freya St. Johnston, la rândul ei mamă a doi copii, locuieşte la Londra.
Actorul irlandez Liam Neeson, în vârstă de 59 de ani, este cunoscut din filme precum "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually", "Batman - Începuturi" şi "Teroare în Paris/ Taken", dar şi din trilogia "Cronicile din Narnia". Anul trecut, actorul a apărut printre altele în "3 zile de coşmar", "Echipa de şoc" şi "Înfruntarea titanilor".
Liam Neeson şi actriţa britanică Natasha Richardson s-au căsătorit în 1994. Natasha Richardson a murit în martie 2009, la vârsta de 45 de ani, în urma unui accident de schi suferit în Canada, care i-a provocat leziuni severe la nivelul creierului.
Categorie articol: 

Comentarii