Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Activitate intensă la clubul de fotbal "Luceafărul"

În această săptămână, grupa fotbaliştilor născuţi în 1999 de la şcoala de fotbal "Luceafărul" efectuează un cantonament de pregătire în staţiunea Jupiter, o perioadă în care clubul brăilean dispută partide amicale în compania echipelor Farul Constanţa, Callatis Mangalia, CSS Mangalia şi Junior Bucureşti.
În altă ordine de idei, pentru evoluţiile foarte bune din acest an doi fotbalişti de la grupa 1997, Mihăiţă Stoian şi Dan Panait, participă în acest week-end la acţiunile lotului naţional. Alţi patru jucători de la aceeaşi categorie de vârstă de la "Luceafărul", şi anume Sabin Stângaciu, Teo Vişan, Marius Gavrilă şi Alexandru Ioan, sunt în vederile selecţionerilor echipei naţionale.
De asemenea, tot la acest sfârşit de săptămână, grupa 2003-2004, unde antrenor este Nicu Rotaru, va participa la Focşani la puternicul turneu de fotbal "Cupa Prosport".
"Avem copii la lot, avem un cotract de colaborare cu Academia de Fotbal a lui Gică Hagi, în urma căreia un fotbalist de la noi, Florin Coman, a ajuns la renumita şcoală de fotbal. Sper ca tot mai mulţi copii să vină să vină la noi să deprindă tainele sportului rege, deoarece Luceafărul a devenit o rampă de lansare spre fotbalul mare", a declarat Laurenţiu Calu, preşedintele clubului Luceafărul.
Categorie articol: 

Comentarii