Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ACSC Cazasu produce prima mare surpriză a Ligii a IV-a

• Bratosin şi colegii lui au remizat, 1-1, cu liderul Victoria Traian • Sportul Chiscani este noul lider al Ligii a IV-a

 

ACSC Cazasu rămâne echipa care poate produce oricând surprize în Liga a IV-a, iar acest lucru s-a confirmat sâmbăta trecută în partida cu liderul, Victoria Traian. Echipa gazdă, cu Ionel Bratosin din nou în mare vervă de joc, a deschis scorul prin Alexandru Cotigă, iar oaspeţii au egalat după reuşita lui Ionuţ Matei, jucător care este tot din Cazasu.

Scorul putea fi însă cu totul altul dacă arbitrul de centru l-ar fi eliminat pe Costel Roşu care fie s-a înjurat cu spectatorii fie a făcut faulturi pentru care merita să primească mai multe cartonaşe galbene. După acest meci, ACSC Cazasu se află pe locul al 4-lea, iar Victoria Traian coboară pe poziţia a doua.

Voinţa Vişani a câştigat la scor de neprezentare, 3-0, partida de pe teren propriu cu Pandurii Tudor Vladimirescu. Formaţia gazdă coordonată de Gheorghe Băbeanu a controlat jocul cap coadă şi a condus cu 2-0 la pauză graţie reuşitelor lui Dobrică şi Muşat. În repriza a doua a înscris şi Fodulu, iar Voinţa Vişani a făcut o repetiţie reuşită înaintea derby-ului din runda următoare, cu Victoria Traian.

Voinţa Vişani: Toader – E. Ion, Cojocaru, Cazacu, Bulancea (Andone) – Leaua (Hîra), Nazâru (Fodulu), Pîslaru, Pungă - Muşat, Dobrică.

Surprinzător, Viitorul Însurăţei s-a impus greu la ultima clasată, 4-3, după un meci în care s-au înscris 7 goluri. Conform aşteptărilor, Dacia Unirea II Brăila a apelat la jucătorii din Liga a III-a şi a câştigat la scor, 4-1, partida de pe Municipal cu Voinţa Plopu.

Dacia Berteşti şi Sportul Chiscani au făcut o frumoasă propagandă fotbalului. Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, Sportul, coordonată de pe margine de Georgel Pascu, fiind echipa care a controlat ostilităţile în teren, însă şi formaţia antrenată de fostele glorii ale fotbalului brăilean, Ionel Drăgoi şi Daniel Pleşa, a demonstrat că merită să joace în acest eşalon.

Chiosa şi Constantin au marcat pentru gazde, Crăciun de două ori, Techiu şi Bolozan pentru oaspeţi. În urma acestui succes, Sportul Chiscani a acumulat 40 de puncte şi a preluat şefia clasamentului.

Sportul Chiscani: Constandache – Iordache, Dobrin, Pârlog (min. 55: Purice), Sima – Enache (min. 68: L. Boariu), Chihaia, Crăciun, Chiriac – Techiu (min. 46: Anghel), Bolozan (min. 46: Simion).

Sportul Chiscani este noul lider al Ligii a IV-a cu 40 de puncte, pe locul al doilea se află Victoria Traian 38 puncte, iar pe al treilea Viitorul Însurăţei 33 puncte.

 

Etapa a 15-a programează meciurile:

Voinţa Vişani - Pandurii Tudor Vladimirescu 3-0

ACSC Cazasu - Victoria Traian 1-1

Dinamic Unirea - Viitorul Însurţei 3-4

Dacia Unirea II Brăila - Voinţa Plopu 4-1

Dacia Berteşti - Sportul Chiscani 2-4
Categorie articol: 

Comentarii