Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ACSC Cazasu, campioană judeţeană la juniori A1

• echipa va reprezenta judeţul Brăila la etapa interjudeţeană apoi la faza de zonă • pentru a pregăti următorul meci, ACSC Cazasu va pleca într-un cantonament montan la Braşov

 

Etapa a 18-a a Ligii a IV-a a fost ultima pentru juniorii A1 din campionatul Ligii a IV-a. În această rundă, ACSC Cazasu a câştigat cu 6-1 partida cu AFC Urleasca şi a devenit campioana judeţeană a sezonului competiţional 2018-2019.

ACSC Cazasu, formaţie pregătită de Ionuţ Ştergărel, a încheiat competiţia cu o linie foarte bună de clasament, în 16 partide a obţinut 12 victorii, un egal şi 3 înfrângeri, reuşind să acumuleze 37 de puncte. Pe locul al doilea la juniorii A1 s-a clasat Viitorul Ianca 36 puncte, iar pe al treilea Viitorul Însurăţei 36 puncte.

În urma câştigării competiţiei juvenile, ACSC Cazasu va reprezenta judeţul Brăila la etapa interjudeţeană a competiţiei, câştigătoarea din dubla confruntare urmând să acceadă la etapa de zonă a Campionatului Naţional rezervat echipelor de juniori A1.

Până la viitorul test, ACSC Cazasu va organiza un patrulater, urmând ca lotul să efectueze şi un cantonament montan la Braşov, în perioada 21-25 aprilie.

“Îi felicit pe jucători şi pe cei care au fost aproape de echipă, pentru acest rezultat foarte bun. Această echipă de juniori reprezintă pepiniera formaţiei de seniori şi pot spune că avem o nouă generaţie foarte bună de jucători. Avem susţinerea conducerii locale, care ne asigură toate condiţiile pentru a face performanţă. Acum ne pregătim pentru etapa interjudeţeană, vom organiza un patrulater, apoi vom merge în cantonament la Braşov, acesta fiind cadoul pe care ni-l face Primăria Cazasu pentru rezultatul obţinut. Sper să ajungem la etapa de zonă şi apoi ne vom face socoteli şi pentru ceea ce va urma, dar luăm fiecare etapă în parte şi ne pregătim serios pentru ea”, ne-a declarat Iulian Voicu, preşedintele clubului ACSC Cazasu.

Lotul echipei ACSC Cazasu: Bogdan Nica, Petru Andronache, Pavel Andronache, Ovidiu Roşca, Răzvan Stan, Soner Erdem, Adrian Niţă, Alexandru Gruia, Marian Ionescu, Marius Soare, Bogdan Graur, Chiru Dumitru, Gabriel Stoian, Ionuţ Ciupercă, Mihăiţă Ciupercă, Marian Buterez, Robert Buriu, Florin Oprişan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii