Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ACS Viitorul Însurăţei vrea în Liga a III-a

În urmă cu două săptămâni, ACS Viitorul Însurăţei a făcut demersuri oficiale la FRF pentru a fi primită în Liga a III-a. Această iniţiativă a conducerii formaţiei din Însurăţei a venit după ce, potrivit declaraţiei antrenorului Cătălin Agafiţei, CFR Constanţa, cu toate că a pierdut barajul de promovare, a fost invitată de FRF să activeze în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării.
"Am făcut demersurile oficiale de a participa în sezonul următor în Liga a III-a. Am înaintat cererea la FRF, am discutat în principiu despre acest aspect şi cu Gabi Bădescu, consilierul preşedintelui FRF. Acum aşteptăm până pe 15 iulie, data limită de înscriere în Liga a III-a a echipelor care au promovat la baraj. Dacă a fost invitată CFR Craiova, care a pierdut la scor barajul, de ce nu am putea fi şi noi invitaţi. Noi am pierdut barajul cu 1-0, am fost mai buni decât buzoienii, dar din păcate nu am avut luciditate la finalizare, altfel la acest moment nu mai aveam emoţii. Iar dacă locurile nu se vor completa sper să beneficiem şi noi de o astfel de oportunitate", a declarat Paul Alexandru, vicepreşedintele echipei ACS Viitorul Însurăţei.
Sursa citată a menţionat apoi că, în aşteptarea deciziei de la FRF, se fac eforturi pentru a se asigura şi bugetul necesar susţinerii echipei în Liga a III-a.
"Căutăm resurse financiare pentru salariile jucătorilor şi sunt persoane în Însurăţei care vor să ne sprijine. Eu consider că oraşul nostru merită o echipă în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării", a mai spus Paul Alexandru.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii