Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Această chestiune cu referendumul e o tâmpenie"

Gheorghe Chiru, şeful PP Brăila, consideră că referendumul privind desfiinţarea judeţului Brăila este o "tâmpenie". Chiru e de părere că organizarea acestui referendum nu este decât o expresie a fricii preşedintelui CJ, Gheorghe Bunea Stancu, de a pierde manetele judeţului.
"Nu se poate aşa ceva! Ce referendum vrei să faci, ca să rămâi tu veşnic? Asta sunt tendinţe şi apucături ciocoieşti. Nu se poate aşa ceva, e absurd să rămâi într-un judeţ şef pe viaţă! Ce faci ca preşedinte de judeţ? Împarţi bani, atât. E singura atribuţie pe care o are un preşedinte de judeţ. Şi asta nu e nici ceva de pus în ramă, nu trebuie să primeşti o diplomă pentru asta. Fiecare alegător trebuie să înţeleagă că misiunea unui preşedinte CJ e extrem de uşoară. Un om de rând poate la fel de uşor să practice această «meserie» (...) Această chestiune cu referendumul e o tâmpenie, pe care numai unul precum Stancu o poate debita", a declarat recent preşedintele PP Brăila, în cadrul unei conferinţe de presă.
Făcând referire la lovitura pe care clientela politică o va primi prin regionalizarea propusă de PDL, Chiru a precizat: "Închipuiţi-vă ce înseamnă în cloaca aia numită PSD, să dispară la nivel naţional vaca de muls. Ăsta e dezastrul cel mai mare pentru ei! Nu va mai exista o vacă cu uger uriaş, ci una prăpădită..."
Reamintim că proiectul de hotărâre privind referendumul va fi supus aprobării în următoarea şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Brăila, programată la sfârşitul acestei luni, iar dacă acesta va trece de votul consilierilor judeţeni, data programată pentru desfăşurare va fi 24 iulie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii