Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidente la inceput de saptamina

O femeie de 39 ani a fost surprinsa si accidentata de un autoturism "Audi" pe marcajul pietonal pe Calea Galati, la intersectia cu bulevardul Independentei. Incidentul s-a petrecut in dimineata zilei de 6 octombrie, iar Marilena D. a fost accidentata de Petru M., de 60 de ani, din municipiul Braila, care se afla la volanul autoturismului.
Victima a fost transportata si internata la spital pentru ingrijiri medicale, iar soferul a fost testat cu aparatul etilotest si a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie, in cauza intocmindu-se dosar penal.
In aceeasi dimineata, Ionut Alexandru H., de 18 ani), din comuna Gradistea, in timp ce conducea autoutilitara "Dacia", pe strada DJ 202A, in afara localitatii Gradistea, a incercat sa evite o bovina, a pierdut controlul asupra volanului si l-a accidentat pe minorul S.F. de 14 ani, din satul Custura, comuna Racovita, care se afla in afara partii carosabile.
Victima a fost transportata si internata la spital pentru ingrijiri medicale, iar soferul a fost testat cu aparatul etilotest si a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Si in acest caz, s-a intocmit dosar penal.
Tot in ziua de 6 octombrie, in jurul prinzului, conducatorul unui autoturism "Dacia 1310", in timp ce se deplasa pe DC9, in localitatea Tichilesti, a surprins si accidentat grav pe Maria P. de 72 de ani, din localitatea I.C. Bratianu, judetul Tulcea, care se deplasa pe partea carosabila, dupa care a parasit locul accidentului fara incuviintarea politistilor.
Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar
politistii continua cercetarile pentru identificarea soferului si dispunerea masurilor legale ce se impun impotriva acestuia.
In cauza s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii