Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident rutier la iesirea din Lacu Sarat

Un automobil "Dacia Logan", condus de o femeie din judetul Cluj, a fost implicat ieri dimineata intr-un accident. Autoturismul, inmatriculat cu numarul CJ-21-GLS, a iesit de pe carosabil, a rupt un copac si s-a izbit de un podet din beton, aflat in fata unui imobil, apoi s-a rasturnat si a ricosat intr-un container plin cu deseuri metalice, aflat in curtea unui punct de colectare a fierului vechi. In masina se aflau doua femei: Sabina Suciu, cea care conducea masina, in virsta de 32 de ani, domiciliata in Cluj-Napoca si Mihaela Roxana Maria, in virsta de 21 de ani, din judetul Salaj. Impactul a avut loc ieri dimineata, in jurul orei 10:15, pe Soseaua Braila-Buzau, la iesirea din localitatea Lacu Sarat.
Cauzele accidentului sunt inca incerte, martorii declarind ca inainte de producerea coliziunii, autoturismul a fost depasit de un TIR. Totusi, se pare ca izbirea de podet si de container s-a produs din cauza unui cauciuc fisurat, cei prezenti la fata locului precizind ca imediat dupa ce masina a fost depasita de TIR, s-a auzit o bubuitura, provenind probabil din explozia unui cauciuc.
Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu vreun accidentat grav. Cele doua femei aflate in masina singerau, insa erau constiente la sosirea agentilor de la Politia Rutiera. Ele au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii