Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident provocat de un şofer fără permis

un bărbat din localitatea Sătuc a reclamat la Poliţie că a fost lovit de un autoturism care efectua manevra de întoarcere • poliţiştii au constatat că şoferul vinovat nu avea permis

 

Un şofer fără permis a provocat un accident cu o victimă în localitatea Sătuc.

Duminică, în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi de către un bărbat de 43 de ani, din localitatea Sătuc, cu privire la faptul că a fost lovit de un autoturism. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr localnic de 29 de ani. În timp ce se deplasa cu un autovehicul pe raza localităţii de domiciliu, în urma executării manevrei de întoarcere l-a acroşat pe un bărbat. Totodată, s-a constatat şi faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma evenimentului nu a fost necesară transportarea bărbatului la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii