Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident mortal. A plonjat cu tractorul în canalul de irigaţii

joi după-amiază, un localnic din comuna Măraşu a sesizat la poliţie că un tractor era răsturnat în canalul paralel cu un drum agricol, iar cel care îl conducea plutea pe apă • poliţiştii au stabilit că decedatul este un bărbat de 44 de ani, din sat Plopi, trupul neînsufelţit fiind transportat la Morgă

 

Şi-a găsit moartea într-un canal de irigaţii din comuna Măraşu. În după-amiaza zilei de 25 octombrie, un localnic din comuna Măraşu (sat Băndoiu) a sesizat la poliţie că un tractor este căzut într-un canal paralel cu un drum agricol. Bărbatul care ar fi condus vehiculul plutea pe apă, fără viaţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. S-a stabilit că decedatul este un bărbat de 44 de ani, din sat Plopi, comuna Măraşu, trupul neînsufleţit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Nu se ştie, deocamdată, dacă bărbatului i s-a făcut rău şi nu a mai putut stăpâni tractorul, sau dacă a fost vreo altă cauză. Familia bărbatului a spus că nu îl ştia bolnav pe acesta.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragicul eveniment.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii