Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Accident mortal la Ianca. Victima, un adolescent de 17 ani din Șuțești

UPDATE: Victima accidentului mortal de la Ianca e un băiat în vârstă de 17 ani, din localitatea Șuțești. Potrivit șoferului care l-a lovit, adolescentul s-ar fi aruncat pur și simplu în fața mașinii. În timp ce conducătorul auto suna la 112 pentru a anunța accidentul, alte două mașini l-ar fi călcat pe băiat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

STIRE INITIALA: Accident mortal la Ianca

* tânărul conducător auto a susținut în fața agenților că victima ar fi ieșit brusc în fața mașinii * medicii l-au resuscitat zeci de minute, însă eforturile au fost în zadar * polițiștii fac cercetare la fața locului

 

DN 2B însângerat. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr de 28 de ani, din Ianca. Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 18.00, pe Drumul Național 2B, în dreptul abatorului de la ieșire din orașul Ianca. Tânărul șofer se deplasa dinspre Buzău spre Brăila în momentul în care bărbatul i-ar fi ieșit brusc în fața mașinii, după cum ar fi povestit anchetatorilor. Victima a fost resuscitată zeci de minute, însă, din păcate, toate eforturile medicilor au fost în zadar. Mașina Serviciului de Medicină Legală a fost chemată la fața locului pentru a ridica trupul neînsuflețit.

Polițiștii fac cercetare la fața locului, pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate. Șoferul implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii