Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE De vină a fost șoferul autoturismului Opel. Primarul comunei Vintileasca, Vrancea, și un fost viceprimar sunt victimele accidentului mortal dintre Cuza Vodă şi Viziru. Maşină în flăcări şi trafic blocat

* o tragedie rutieră s-a produs pe DJ 211, între cele două localităţi brăilene, un autoturism Logan intrând în coliziune cu un Opel Astra * doi bărbaţi aflaţi în Loganul care era de la Consiliul Local Vintileasca - Vrancea  au murit, iar maşina a luat apoi foc * cei doi fuseseră extraşi din maşină de ceilalţi participanţi la trafic

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Polițiștii au stabilit că accidentul mortal s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo - ceață și polei. Șoferul autoturismului Opel, un bărbat din Hârșova - județul Constanța, în vârstă de 45 de ani, a intrat pe contrasens și a lovit frontal autoturismul Dacia Logan. Din păcate, ocupanții autoturismului lovit, vrâncenii în vârste de 54 de ani și 44 de ani, nu au mai scăpat cu viață. Șoferul constănţean a suferit și el leziuni și a fost transportat la spital. După efectuarea cercetării la locul evenimentului rutier, polițiștii brăileni au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Primarul comunei vrâncene Vintileasca, Georgel Spătaru, a murit în această dimineață în urma accidentului rutier de la Cuza Vodă. Edilul mergea la AFIR Constanța, cu proiecte pentru fonduri europene.  Primarul era însoțit de Mitică Băcioiu, șeful SVSU din localitate, fost viceprimar. Ambii au decedat în cumplitul accident. 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Grav accident soldat cu doi morţi pe DJ 211 între localităţile Cuza Vodă şi Viziru. Doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism Dacia Logan care era de la Consiliul Local Vintileasca –  judeţulVrancea  au murit.Traficul rutier în zonă este blocat.

După cum au stabilit poliţiştii, autoturismul Logan înmatriculat în Vrancea a intrat în coliziune cu un Opel Astra, apoi Loganul a izbucnit în flăcări. Două persoane din primul autoturism au decedat. Ceilalţi participanţi la trafic au sărit şi i-au scos din maşină pe cei doi bărbaţi, înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări, însă, din păcate, aceştia erau deja morţi. Opel Astra venea dinspre Constanţa, de la Cuza spre Viziru, iar Loganul mergea în sens invers, de la Viziru spre Cuza. Cele două maşini au intrat în coliziune, însă deocamdată nu se ştie din vina cui.

Problema a fost ceaţa, foarte accentuată, carosabilul fiind umed şi vizibilitatea în zonă de maxim 100 metri. Cel mai probabil, aceasta a fost principala cauză a accidentului.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii