Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE VIDEO/GALERIE FOTO Accident mortal între Berteştii de Jos şi Spiru Haret

* o autoutilitară a tras pe dreapta întrucât i se oprise motorul, însă a rămas nesemnalizată şi a fost lovită de un autoturism * în urma impactului, o persoană a decedat, iar alta este încarcerată

 

UPDATE SE pare că la momentul de faţă sunt 5 victime, dintre care una decedată. Victimele sunt două din autoutilitară şi 3 din autoturism, persoana decedată fiind pasager al autoutilitarei.

 

Grav accident de circulaţie între Berteştii de Jos şi Spiru Haret. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar o persoană a murit.

Din primele date transmise de poliţişti, o autoutilitară ar fi tras pe dreapta întrucât i s-a oprit motorul şi a rămas nesemnalizată. Şoferul unui autoturism nu a observat-o la timp şi a intrat în aceasta. La momentul de faţă o persoană este decedată, iar alta este încarcerată. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi echipajul de la Descarcerare. Din păcate, manevrele de resusucitare nu au avut efect asupra persoanei rănite grav şi s-a constatat decesul. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii