Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/GALERIE FOTO: Autoritățile schimbă ipoteza: tânărul decedat s-ar fi aflat la volan, în timp ce tatăl bebelușului, pe scaunul din dreapta

* o mașină a intrat în coliziune cu un autotren la ieșirea din localitatea Vultureni spre Ulmu* primele informații arată că ar fi vorba despre 5 victime

 

 

UPDATE 2:  În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că, de fapt, la volan s-a aflat bărbatul de 38 ani, care a murit în urma impactului. El era proprietarul autoturismului și avea permis de conducere.

Scaunul din dreapta era ocupat de tatăl celor doi copii aflați în mașină și despre care s-a spus, inițial, că ar fi fost șofer. Într-adevăr, acesta nu deținea permis de conducere, însă acest aspect nu mai este de luat în seamă, atât timp cât bărbatul nu s-a aflat la volan. În prezent, este la spital și primește îngrijiri medicale.

 

UPDATE: Polițiștii au o primă ipoteză a accidentului cumplit petrecut între Ulmu și Vultureni. Se pare că TIR-ul circula dinspre Ulmu spre Vultureni, pe DJ 203, iar autoturismul marca Renault se deplasa din sens opus. Șoferul mașinii ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit autotrenul în partea stângă lateral. Conducătorul TIR-ul a observat că autoturismul se îndreaptă spre el și a încercat să evite un impact frontal, apăsând pedala de frână și ieșind de pe șosea, însă se pare că nu a fost suficient. Autoturismul s-a lovit de TIR, a ricoșat și s-a răsturnat în șanț.

Au rezultat 5 victime, toate provenind din Renault. Din păcate, au decedat două persoane, fiind vorba despre un bebeluș de 3-4 luni și un tânăr. O altă fetiță de 5 ani alături de mama în vârstă de 31 de ani și de tatăl de 43 de ani au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Șoferul TIR-ului este din locatatea Buzău. La volanul autoturismului se afla bărbatul de 43 de ani, despre care polițiștii au aflat că nu deține permis auto și există probabilitatea să fi fost băut. Toți cei din Renault, mai puțin tânărul de 20 de ani, formau o familie și erau din localitatea Ulmu, potrivit celor mai recente informații obținute.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident grav între Ulmu și Vultureni. A fost solicitată Descarcerarea

Un accident grav a fost anunțat, în urmă cu puțin timp, între localitățile brăilene Ulmu și Vultureni. Cei care au sunat la 112 au spus că ar fi vorba despre un TIR și un autoturism. La fața locului au fost trimise echipaje de poliție, ambulanță, SMURD, dar și Descarcerarea. Se vehiculează că ar fi vorba despre 6 răniți și o persoană decedată - posibil minor.

Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii