Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident din cauza vitezei la intersecția Calea Călărașilor cu str. Danubiului

* azi-noapte, un șofer brăilean a scăpat volanul de sub control într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei, a lovit bordura și a ajuns într-un copac * autoturismul marca Seat a fost serios avariat și chiar i-a sărit motorul * șoferul, care consumase și ceva alcool, a suferit leziuni și a ajuns la spital

 

 

Grav accident rutier, în miez de noapte, pe Calea Călărașilor la intersecția cu strada Danubiului. Șoferul unui Seat a scăpat volanul de sub control.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de duminică spre luni, după ora 23.00, un brăilean de 23 de ani conducea autoturismul Seat pe Calea Călărașilor, dinspre Prefectură către Piața Traian. Ajungând la intersecția cu strada Danubiului, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă la stânga, șoferul a lovit bordura din partea dreaptă și a pierdut controlul mașinii, a derapat și a lovit un copac ornamental aflat pe trotuar. Autoturismul a fost serios avariat, iar motorul a sărit, în urma impactului puternic. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, pentru a efectua cercetări. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool în aerul expirat. În mașină se mai afla un pasager, care a scăpat teafăr. Șoferul însă a fost rănit și dus la spital, unde a rămas internat, el fiind diagnosticat cu ”contuzie toraco-abdominală prin accident rutier”.

Potrivit martorilor, șoferul a zis că a băut o bere - două și nu sunt probleme, astfel că proprietarul mașinii, adică bărbatul aflat pe scaunul din dreapta, i-a dat voie să conducă.

Aflat la spital, șoferul a spus că nu își mai aduce aminte ce s-a întâmplat exact.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii