Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident din cauza carosabilului umed

Neadaptarea vitezei la conditiile de trafic a dus la producerea unui accident rutier in urma caruia doua persoane au ajuns in stare grava la spital. Evenimentul s-a produs ieri, in jurul prinzului, pe Drumul National 584, intre localitatile Albina si Valea Cinepii.
Braileanul Liviu Ionut B., de 21 de ani, posesor al permisului de conducere de un an de zile, conducea un autoturism "Dacia 1310", in care se mai aflau inca doua pasagere.
Soferul venea dinspre Albina, iar la iesirea din localitate, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de carosabil umed, a scapat volanul de sub control. In acel moment, masina a derapat, a ajuns pe contrasens si s-a oprit intr-un copac de pe marginea drumului, fiind avariata serios, mai ales in partea din spate. In urma accidentului, pasagerele Fanica B., in virsta de 72 de ani, din satul Valea Cinepii si Tudora L., de 56 de ani, din Braila, au suferit leziuni grave, fiind preluate de doua ambulante si transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Fanica B. a ajuns la spital in coma de grad 3-4, iar Tudora L. a fost diagnosticata cu fractura femur drept si traumatism cranio-facial. La fata locului s-au deplasat imediat politistii rutieri, care au demarat cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs evenimentul. Tinarul aflat la volan a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii