Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/ Accident cumplit la Ulmu. Un tânăr de 19 ani, din Cireșu, și-a pierdut viața. Avea permisul suspendat pentru viteză excesivă

UPDATE: Noi informații ies la iveală despre accidentul rutier mortal petrecut în localitatea Ulmu. Evenimentul s-a produs în jurul orei 5.30, iar mașina pe care o conducea tânărul era un Logan.

Din primele cercetări a reieșit faptul că din cauza vitezei excesive, șoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe șosea și a intrat într-un gard, apoi a ricoșat. Băiatul a murit pe loc.

Nu cu mult timp înainte, polițiștii l-au surprins pe șofer circulând cu viteză foarte mare și i-au suspendat permisul, iar dovada pe care o primise la schimb încă era valabilă în momentul accidentului.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

STIRE INITIALA: Accident cumplit la Ulmu. Un tânăr de 19 ani, din Cireșu, și-a pierdut viața

* mașina pe care acesta o conducea s-a izbit de o fântână de pe marginea drumului * băiatul era singur în mașină în momentul producerii accidentului, se întorcea din club

 

Grav accident rutier petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea localității Ulmu. Șoferul, un tânăr de 19 ani, din Cireșu, n-a mai putut controla mașina și ar fi intrat într-o fântână de pe marginea drumului, potrivit primelor informații neoficiale. Se pare că băiatul se întorcea de la un club din județul Buzău, unde petrecuse alături de prieteni. Pe drum, ceva s-a întâmplat, iar autoturismul a ieșit de pe carosabil și a lovit fântâna.

Înainte cu câteva ore de accident, tânărul a postat pe rețeaua de socializare o fotografie din clubul respectiv. Acum, la poză curg comentarii cu mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut.

Băiatul abia își începuse viața de student, la București.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii