Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu victime de Crăciun: a intrat cu Mercedes-ul în copaci

în noaptea de luni spre marţi, un şofer brăilean de 22 de ani care circula pe Calea Călăraşilor nu a mai putut stăpâni volanul • autoturismul a ajuns pe spaţiul verde din scuarul Barierei Calarasilor şi a lovit doi copaci • în urma impactului violent, doi tineri de 24 şi 17 ani, pasageri în maşină, au suferit leziuni şi au ajuns la spital

 

De Crăciun, un şofer brăilean a fost lovit de ghinion. El şi-a făcut autoturismul Mercedes praf, după ce s-a înfipt în doi copaci din zona Bariera Călăraşilor. În urma impactului violent au rezultat şi două victime.

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de luni spre marţi, în timp ce un tânăr de 22 de ani conducea un autoturism Mercedes pe Calea Călăraşilor, dinspre zona cartierului Viziru spre Primărie. Tânărul aflat la volan nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, iar în Bariera Călăraşilor a pierdut controlul volanului. Şoferul a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe spaţiul verde din scuar lovind doi copaci. Potrivit poliţiştilor, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi tineri de 24 şi 17 ani, care erau pasageri în autoturism, aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Rănile suferite nu au fost atât de grav, astfel că tinerii nu au rămas internaţi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şoferul imprudent nu a fost rănit şi a rămas doar cu paguba. Autoturismul Mercedes a fost avariat serios şi cu siguranţă costurile pentru refacerea acestuia vor fi extrem de mari. Asta îl va ustura destul de rău la buzunare pe proprietar, dacă acesta va decide să mai repare maşina.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii