Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu trei maşini implicate la Concordia

* evenimentul rutier s-a produs din cauza unui şofer constănţean care a schimbat direcţia de mers fără să se asigure şi a lovit un taxi care a ricoşat într-un alt autoturism * din fericire nu au rezultat victime, deşi accidentul s-a produs chiar lângă o trecere de pietoni, iar o maşină a ajuns pe trotuar

 

 

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs pe Calea Călăraşilor, la Piaţa Concordia. Din fericire nu au rezultat victime.

Potrivit poliţiştilor, un şofer constănţean de 32 de ani conducea autoturismul pe Calea Călăraşilor, dispre Barieră spre Primărie. Aflat pe banda a doua de circulaţie, în zona Piaţa Concordia, şoferul a vrut să vireze stânga şi a lovit un taxi condus de un brăilean de 37 de ani. În urma impactului, autoturismul taxi a fost proiectat într-o altă maşină oprită la semafor pe sensul opus de mers. Aceasta era condusă de un brăilean de 34 de ani. Taxi-ul a ajuns pe trotuarul unde de obicei sunt mulţi pietoni care aşteaptă la trecere. Fiind a doua zi de Crăciun însă, brăilenii nu au plecat prea mulţi prin oraş. Se putea produce o tragedie dacă erau oameni în zona respectivă.

Şoferii implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Întrucât nu au rezultat victime, poliţiştii au înregistrat evenimentul ca şi tamponare.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii