Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu 4 victime și 4 autovehicule avariate la Ianca

*un șofer a virat la stânga pe marcajul continuu și a lovit o mașină care circula din sens opus, aceasta din urmă ricoșând într-un autocar parcat în afara părții carosabile * o a patra mașină a fost lovită în urma impactului, de către autoturismul ce a provocat accidentul * patru femei au ajuns la spital

 

 

Patru femei au ajuns în spital, joi seară, în urma unui accident rutier produs pe DN 2B, în fața abatorului de la Ianca. Polițiștii au stabilit că un șofer în vârstă de 51 ani, din Ianca, ce se deplasa cu autoturismul spre Brăila a efectuat un viraj la stânga, pe marcaj continuu și fără să acorde prioritate unei mașini care circula din sens opus, condusă de o femeie în vârstă de 31 de ani, din localitatea Mircea Vodă. În urma impactului, aceasta a fost proiectată într-un autocar parcat în afara părții carosabile și în care, din fericire, nu se aflau pasageri. Primul autoturism a acroșat și o a patra mașină, în partea din spate.

Accidentul s-a soldat cu 4 victime, toate femei, dintre care una era pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani, iar celelalte trei în mașina condusă de femeia de 31 de ani. Au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii