Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident în stația de autobuz de la Ciocârlia. Șoferul a fugit, lăsând victima într-o baltă de sânge

* în momentul accidentului, în stație se afla un tânăr din Movila Miresii * acesta a fost lovit de autoturism și lăsat lat la pământ, într-o baltă de sânge * atât șoferul, cât și pasagerul care-l însoțea au fugit de la fața locului, iar poliția e pe urmele lor

 

 

Scene îngrozitoare petrecute în noaptea de luni spre marți, în municipiu. Un șofer care conducea cu viteză mare pe Calea Călărașilor a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina în stația de autobuz din zona Ciocârlia. Acesta se deplasa dinspre strada Chișinăului spre Bariera Călărașilor și, potrivit primelor informații, mai avea un pasager în dreapta.

La ora 3:07, atunci când s-a produs accidentul, în stație era un tânăr de 28 de ani, originar din Movila Miresii. A fost lovit în plin de șoferul inconștient și lăsat lat la pământ. Nici conducătorului auto, nici pasagerului nu le-a păsat că un om se zbate între viață și moarte, pe betonul din stație, din vina lor, ba mai mult, au fugit de la locul accidentului înainte de sosirea echipajelor de poliție. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii