Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident în apropiere de Făurei. Un şofer începător s-a răsturnat cu maşina

ieri, un tânăr de 18 ani care avea permisul de numai o lună a scăpat volanul de sub control în timp ce circula pe DJ 203 dinspre Jirlău spre Făurei • şoferul şi doi minori aflaţi în autoturism au fost răniţi şi au ajuns la spital

 

Un şofer începător a circulat cu viteză neadaptată la condiţiile de drum, într-o zonă cu mai multe curbe, şi nu a mai putut stăpâni maşina. El s-a răsturnat în afara carosabilului.

Evenimentul rutier s-a produs ieri, la ora 8.30, în timp ce un tânăr de 18 ani din sat Drogu, comuna Galbenu, se deplasa cu maşina pe DJ 203, dinspre Jirlău spre Făurei. Şoferul care avea permis de numai o lună, potrivit unor surse, a pierdut controlul maşinii şi a părăsit partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers, apoi s-a răsturnat. În urma evenimentului au rezultat trei victime, fiind vorba despre tânărul aflat la volan şi doi minori care erau pasageri în autoturism, în vârstă de 14 şi 15 ani, din satul Drogu. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii